SISTA DAGEN PÅ SIQIOUR

Här får ni äntligen en bild! Haha. En gång när Internet fungerade passade jag på att ladda upp en massa ”utifall-bilder” men inte ens de har gått att få upp i inläggen men nuså. Idag är det sista dagen här på Siqiour, imorgon bitti klockan 05.00 åker vi vidare till Cebu på den där förbaskade mardrömsfärjan, haha. Men det ska bli riktigt skönt att komma till ett nytt ställe, en större stad, shopping och förhoppningsvis bättre internet!

Igår var en superbra dag. Vi var ute på ö-turen hela dagen och vi är ju som sagt inte alls på en turistö utan det finns bara det här hotellet och ett till och ön är ganska stor så vi fick se hur alla här verkligen bor på riktigt vilken får en att tänka till. Sedan besökte vi en jättefint vattenfall med sötvatten som vi fick bada i, en souvenirbutik, en restaurang uppe i bergen där man såg ut över hela ön och havet, två kyrkor som är gjorda utav koraller, öns äldsta träd osv osv. Jag ska visa er bilder när det går, riktigt lyckat var det iallafall! Och alla är så himla snälla och gulliga här så alla sprang och skrek efter oss när vi åkte i bilen, hur glada som helst! Haha. Nej, nu ska jag läsa era fina kommentarer och sedan äta frukost så att jag blir redo för solstolen, vi hörs ifrån Cebu imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!