LITE SNABBINFO BARA

Hej! Internet är sämre än någonsin. Bilder har aldrig riktigt gått men nu är det även problem med texten, så därför är det ingen bloggning. Jättesynd då jag har en massa jag vill visa er, men det får bli när jag kommer hem 🙂 Jag är så otroligt blogginspirerad just nu då jag suttit och spånat bloggidéer i min inspirationsbok i solstolen hela dagen, blir en massa kul när jag kommer hem till Sverige sen! Iförsig så är Januari och Februari mina bästa bloggmånader då jag alltid får en kick vid nyår så nu ska jag försöka få den kicken att hålla i sig i år, jag har en plan! Jag är iallafall frisk och glad igen, det var en ett-dygns-grej trots den superhöga febern, konstigt men underbart.

Imorgon ska vi iväg på en ö-tur och se en massa små sevärdheter på denna lilla gulliga ön, det ska faktiskt bli superkul och jag tänker fota en massa! Sedan på fredag åker vi vidare till Cebu som är en större stad så där blir det en massa shopping och förhoppningsvis betydligt mycket bättre internet. Jag hoppas att ni står ut med dom tidsinställda, jag saknar iallafall er lite! Haha. Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!