DUBBELSJUKA

Hej på er! Jag hoppas att ni hade världens roligaste nyårsafton igår, det hade tyvärr inte jag. Lagom till när vi skulle börja göra oss i ordning inför kvällen så började jag må riktigt dåligt men jag gick och la mig en timma, hällde i mig vatten och alvedon och tänkte att det skulle gå över och sedan gick vi iväg till den stora buffén som dom dukat upp här i sanden och gjort superfint. Sedan efter att ha kämpat fram till tolvslaget sa jag att jag var tvungen att gå hem så det gjorde jag och då visade det sig att jag hade jättehög feber och sedan har det inte riktigt tagit slut med ”fel” på mig så nu har jag både något infulensaaktigt med febern, ont i hela kroppen, trötthet och huvudvärk och även någon magsjukesjukdom med ständiga toalettbesök för båda öppningarna och konstant illamående. Kul va?! Haha. Men jag har legat och sovit i en solstol i skuggan hela dagen och hällt i mig en massa vatten. De på hotellet har även kommit med frukter och juicer som ska vara bra (så himla söta) så jag mår faktiskt betydligt bättre nu. Förhoppningsvis är det borta imorgon. Jag tänkte bara informera om varför jag inte bloggar så nu vet ni, om jag mår bättre hörs vi imorgon! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nej vad tråkigt fanny 🙁 hoppas du mår bra snart! <3

  Claudua 2012-01-01 17:36:32
  Svara
 • Krya på dig Fanny! Hoppas du får en bra semester ändå, och ett super 2012!
  🙂

  sofie 2012-01-01 16:22:30
  Svara
 • Fyyy vad tråkigt! Krya på dig Fanny!

  Diana 2012-01-01 16:17:42 http://silverpearls.blogg.se
  Svara
 • Så tråkigt, krya på dig!!

  Hanna 2012-01-01 16:11:00
  Svara
 • Din stackare!:( Krya på dig!

  Sara 2012-01-01 16:04:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!