GODMORGON IFRÅN FILIPPINERNA!

Här ovanför ser ni ett tydligt bevis på hur otroligt envis jag är. Det GÅR inte att lägga upp bilder här ifrån, men jag gör det ändå. Haha. Hur som helst så skiner solen här även idag trots att det står att det ska regna, så nu har jag iallafall lärt mig att väderrapporterna som jag följt slaviskt hemifrån i över en månad har varit bullshit. Jag tänker skynda mig ut i solen direkt nu och spendera ännu en underbar dag på stranden. Vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • har ett litet tips om du vill ladda upp bilder snabbare. öppna dem och spara i paint eller print screena dem och sedan spara dem, då blir de mindre och tar mindre tid att ladda upp!

  My 2011-12-30 12:13:05
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hejsan! Jo det gjorde jag redan innan första försöket då det alltid är segt att ladda upp bilder utomlands så jag har lärt mig, men det fungerar inte ändå! De kommer till 100% och sen ”sidan kan inte visas” eller så står det att det är ett IO-fel eller HTTP-fel. Jättejobbigt!

   Fanny 2011-12-30 14:22:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!