ROOTS BOOTS

En bättre bild på dessa snyggingar som jag fick i julklapp!

Som många av er säkert ser så är det samma skor som jag redan har fast jag har dem i grått. Ja, jag älskar mina grå så mycket så att jag önskade mig svarta också och jag är så otroligt glad att jag fick dem! Det kommer rädda hela min garderob. Galet snygga och helt hysteriskt sköna! Kan gå i dem hela dagen utan att få det minsta ont i fötterna.

A closer look at the boots that I got for christmas, aren’t they perfect?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Fanny! har precis köpt mig ett par av dessa underbara skor men är lite rädd för att börja använda dem än eftersom de inte har behandlats med något. Fick tyvärr inget skötselråd vid köpet så undrar om du har sprayat/smörjt in dina med ngt?

  marielle 2012-01-02 23:51:32 http://chailatte.devote.se
  Svara
 • Jag köpte dessa snyggingar idag men fick åka ända till Uppsala oc Gränby centrum där de finns på Eurosko. Frågade på eurosko i Mörby där de sade att de tyvärr inte finns någonstans i Stockholm. Så ni får åka till Uppsala eller någon annan stans i Sverige.:)

  Elin 2011-12-30 17:25:09
  Svara
 • Hej Fanny! Skorna är verkligen supersnygga så jag undrar precis samma sak som alla andra, vart kan man köpa dom? Skulle vara jätte snällt om du skev de i ett inlägg 🙂

  Filippa 2011-12-28 02:04:18
  Svara
 • Hej Fanny! 🙂
  Finns skorna att beställa på internet? Har kollat överallt känns det som men hittar inte! Var också i malmö på dna, men där fanns de inte i affären heller. Hade varit jättebra om du visste någon sida där man kan beställa hem dom! För de är grymt snygga verkligen och vill så gärna köpa ett par! 🙂

  Nellie 2011-12-27 19:16:35 http://missnelli.blogg.se
  Svara
 • SNÄLLASNÄLLASNÄLLA!!!
  Svara på denna kommentaren!
  Vart kan man köpa dom roots bootsen? De hade vatt perfekta på nyår för min del 🙂 snälla Fanny hade varit jättedsnällt av dig att svara bara ett litet mail räcker. Tack <3

  Julia 2011-12-27 18:47:59
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej! De har funnits på DNA men det verkar vara slut överallt och jag har ingen aning om vart de finns att köpa på internet och då jag är på semester känner jag tyvärr inte för att börja leta efter dem heller då ni faktiskt kan göra det själva! 😉 men lycka till! 🙂

   Fanny 2011-12-27 21:12:14
   Svara
 • Galet snygga, vart kan man köpa dom?:)

  Emilia 2011-12-27 15:27:47
  Svara
 • Väldigt fina är dem, men vart köper du dem från eller vart kan man köpa dem?!

  Viveka 2011-12-27 14:07:40 http://lyssomsolen.blogg.se
  Svara
 • Väldigt snygga!

  My Fransson 2011-12-27 13:13:45 http://myyfransson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!