EN EFTERMIDDAG I HONG KONG

Hej! Nu funkar äntligen Internet här på hotellet efter att jag satt en väldig press på Supporter-killen och sagt att mitt liv hängde på det och att jag kunde vänta hela natten om det var så, haha. Nu sitter vi iallafall alla nere i Lobbyn och dricker varm choklad som avslutning på dagen, eller dagarna. Har egentligen inte sovit i en säng på två dygn så den på hotellrummet känns ganska lockande just nu.

Vi landade iallafall här i Hong Kong runt 2 tiden lokal tid och lämnade bara av våra väskor innan vi tog buss och tunnelbana in till stan. Där har vi gått runt och shoppat lite vanlig ”marknads-turist-shopping” och teknikgrejer som är billigare här. Jag kan visa er lite senare! Hong Kong är en otroligt häftig stad och precis som jag hade väntat mig den – ständigt kaos. Nej, nu blir det snart läggdags för mig för tidigt imorgon bitti går vårt plan till Filippinerna och sedan ska vi ta färjan ut till den lilla ön som vi ska spendera den största delen av resan på. Vi får se när vi hörs igen, men som sagt, tidsinställda!

Några bilder ifrån eftermiddagen/kvällen här i Hong Kong! Jag har massa mer men dem får ni senare 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!