PACKPANIK

Just nu är jag helt uppe i min vanliga packpanik. Vi åker om mindre än två timmar men jag har fortfarande inte insett att vi faktiskt SKA åka så jag är lite för oeffektiv. Nu ska jag iallafall springa ner till ICA och köpa mig några tidningar till planet och stranden när böckerna känns för tunga och kanske lite godis också. Det här blir nog det sista jag skriver innan jag åker men jag har tidsinställt 30 inlägg som börjar redan i eftermiddag så det kommer dyka upp två inlägg varje dag under hela redan som är bland annat bättre bilder på mina julklappar och mina vanliga ”mellaninlägg” som Favoriter just nu, Inspireras av, collagen osv. Sedan bloggar jag ju självfallet så bra jag kan där nerifrån också. Nej, nu måste jag sätta fart. Hejdå på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny! Ville bara tacka dig för det GRYMMA jobb du gör, jag vet inte om du vet hur mycket det uppskattas. Trots att du ska resa bort har du fixat 30 inlägg, det är galet bra! Hoppas du får det riktigt skönt och TACK för din underbara blogg! Kram

  Nina L 2011-12-26 16:26:43
  Svara
 • ha det GRYMT bra där nere Fanny!!!!!!!!!! 😀

  Michelle 2011-12-26 16:22:20
  Svara
 • Ha det så bra på resan, fina du!

  Julia Linnros 2011-12-26 14:55:57 http://julialinnros.blogg.se
  Svara
 • Hej! Kan inte du visa hur ni bor, hur det ser ut inne och så för på utsidan har du visat har jag för mig, det skulle vara kul att se 🙂

  Hoppas ni får det bra på resan 🙂

  kram

  Julia 2011-12-26 11:30:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!