INSPIRATIONSPUMPAD

Hej! Då jag just skrivit 17 BRA inlägg och känner mig helt bloggskadad så blev jag helt ställd när jag kom på att jag inte har några inlägg till idag! Haha. Och inspirationen är minst sagt slut. Men, jag hoppas ändå att ni gör något annat än läser min blogg idag, precis som jag ska nu för nu får det vara nog med datorer och fram med julen! Julgransklädsel nästa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • älskar dina skor

  madelein 2011-12-23 22:43:51 http://madeleinandrea.blogg.se
  Svara
 • JÄTTEFIN BLOGG, HOPPAS DU FÅR EN BRA JUL!

  ebba johansson 2011-12-23 19:38:58
  Svara
 • Skulle du kanske kunna svara på den är frågan i ett inlägg så fort som möjligt: hur lång leveranstid har inlovewithfashion? Jag tänkte, det finns inte en chans att man hinner få en klänning innan nyår om man beställer nu eller? Kram.

  Matilda 2011-12-23 18:42:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!