FRAMFÖR BRASAN

Såhär spenderade jag hela kvällen igår med Jonatan. Vi drack te, åt pepparkakor och pratade om allt möjligt i flera timmar framför brasan i varsin fotölj. Supermysigt och en massa julstämning. Nu ska jag och mamma gå ut på en PW innan jag börjar med förmiddagsjobbet för dagen = fler inlägg. Ikväll är det nämligen fullt upp med klädsel utav granen (ni som redan klätt den för tidigt, skäms), bastubad och julfilmsvisning. Dagen innan julafton är nästan lika mysig som självaste julafton!

I spent all last night like this, sitting by the fire with my little brother, drinking tea and talkning about everything. Now I’m gonna go out for a powerwalk and after that I’ll prepare more posts for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • hahahahahaha MÅSTE bara kommentera hela denna ”konverasationen” här över min, så roligt att läsa och sista kommentaren Fanny skrev. Så jäkla ägda alla blev! 😉 låte tomten komma den 21a hahaha, grym kommentar. Älskar din blogg Fanny, youre the best! GOD JUL! 😀

  Michelle 2011-12-24 00:22:40
  Svara
 • ”ni som redan klätt den för tidigt, jag skäms” *

  Sofia 2011-12-23 18:11:38
  Svara
 • Håller med Hilma. Lät lite hårt att skriva ”ni som redan klätt den för tidigt, jag skäms) Liksom alla kanske inte har tid att klä den idag eller bara inte vill.
  Hoppas du inte tog denna kommentaren fel eller nåt. Jag älskar verkligen din blogg och du verkar var en jättefin kompis! God jul på dig! 😀

  Sofia 2011-12-23 18:11:00
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Återigen, ni tar det alldeles för seriöst! Jag tycker om traditioner och klär man granen tidigare så bryter man traditionen (Grundtraditionen) vilket gör att jag inte tycker om det! För mig känns det lite som att sätta upp midsommarstången i Maj eller låta tomten komma den 21a 😉 Tack så mycket 🙂

   Fanny 2011-12-23 18:27:09
   Svara
 • Åh så mysigt!

  My Fransson 2011-12-23 13:13:01 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Jag ska också klä granen ikväll! =)

  Hanna 2011-12-23 12:42:52
  Svara
 • Men varför klä den dagen innan när man kan njuta av den längre? Alla har sina olika traditioner så jag tycker inte att du behöver säga vad alla andra ska göra o inte göra. Vi klädde den för en vecka sedan och jag tycker att det är perfekt! Julen är det bästa jag vet!

  Aja, tack för en bra blogg!

  Hilma 2011-12-23 12:11:32
  Svara
  • Svar på Hilmas kommentar.

   Och varför förstöra julgranskänslan? För mig så vet jag ju att det verkligen är jul när den är klädd. Jag var inte fullt så seriös som du verkar tagit mig men jag förstår att det kan vara svårt att tolka i text, att klä granen dagen innan är en gammal, framförallt svensk tradition som är med i alla julfilmer och sånt så därför tycker jag att man förstör lite när man klär den innan men som du säger, alla har ju sina egna traditioner det är bara det att jag tycker den klassiska är bäst! 🙂

   Fanny 2011-12-23 12:58:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!