DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Början på min packning // Some of the things I will bring on my trip

Idag håller jag på och förbereder saker inför resan. Jag har börjat packa och börjat fixa med alla tidsinställda inlägg ni ska få medan jag är borta. Förra året satt jag ju med hela packningen och alla inlägg för två veckor på juldagen vilket minst sagt var stressigt så jag tänkte att det var bäst att förbereda lite i år. Gud så skönt det ska bli att komma iväg, jag längtar som en tok!

Today I’m preparing things for the trip, like I have started packing and prepared some posts for you that I’ll publish during the trip. Last year I did all this at chritmasday and that was a bit to much things to do in too little time so this year I will be more prepared! Oh, I wanna go today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hoppas du inte behöver stressa lika mycket i år! Vilken parfym är det på bilden förresten? Ser ut som en som doftar väldigt gott haha 🙂

  frida 2011-12-22 16:06:25 http://abitofaussie.blogg.se
  Svara
 • Vart är tröjan köpt? Riktigt fin! 😀

  jenni 2011-12-22 15:17:22
  Svara
 • GUD! Vilken snygg hatt! Var har du köpt den?
  Kan du inte, kanske inte nu men framåt sommaren, ge tips på var man kan hitta de snyggaste? Jag letade febrilt men utan framgång efter en liknande i somras.

  Lovisa 2011-12-22 15:12:05 http://lovisasvrld.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hejsan! Ja jag vet, det är så gott som omöjligt att hitta en snygg sån här hatt i Sverige. Min är ifrån Thailand så det gjorde det ju inte lättare 😉 Jag kan försöka fixa ett sådant inlägg senare i vår 🙂

   Fanny 2011-12-22 15:16:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!