SVULLEN OCH SUR

Jacket – H&M, Top and Jeans – Gina Tricot, Wedges – Scorett, Bag and Bracelet- Lindex

Anledningen till att jag täckt över ansiktet är att jag är otroligt svullen och sur vilket är något mina fantastiskt underbara munsår framkallar som får mig att svullna upp i ansiktet och gör så att jag inte kan le utan att allt spricker. Så, detta är inget jag själv vill stöta på när jag kollar i arkivet senare, haha. Men, jag är glad ändå för nu är det lov! // The reason for me looking so sad and swollen are the sores on my mouth that makes my face swell up and keeps me from smiling beacuse they will burst if I do. But, I’m happy anyway!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • outfiten var iallafall fin! (:

  My Fransson 2011-12-22 14:18:16 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Om du vill mjuka upp munsåret lite så kan du prova med en salva som man köper på Apoteket, den är egentligen till för såriga bröstvårtor men kan även användas på läpparna 🙂 det är en liten gul tub i en liten kartong 🙂 ta på den över natten så utför den mirakel det kan jag lova! Jag använde den när jag hade svinkoppor som höll på att läka och direkt när jag smörjde på den så kunde jag öppna munnen som vanligt! 🙂 god jul!

  Maja 2011-12-21 22:46:04
  Svara
 • vem vann sko-tävlingen? var kan man se vinnarna

  lisa 2011-12-21 17:36:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!