FIXARDAG

Godmorgon! Idag har jag massa att fixa. Jag ska slå in alla mina julklappar, hjälpa mamma att julpynta, fixa det sista med några arbeten och lite mer saker. Jag har i alla fall hunnit med en timmes PW nu på morgonen så jag känner att jag har kommit igång med dagen. Bara några få dagar kvar till julafton nu, om bara mina två äckliga munsårsbölder ville försvinna (så att jag i alla fall skulle kunna öppna munnen för att äta, slippa dricka med sugrör eller kunna skratta) nu skulle allt vara perfekt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • usch jag får alltid munsår när jag är stressad

    E 2011-12-22 21:23:20
    Svara
  • Har ett bra tips på hur du kan få bort munsår. Ta en citron och dela den, pressa ut citronsaften i en skål, ta en bomullstuss (som man tvättar bort sminket med t.ex) och doppa den i citronsaften och lägg det på munsåret ett tag, kanske tio minuter, sen tar du en mjukgörande kräm på såret och vips så torkar dom ut!

    Michelle 2011-12-20 19:26:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!