NYÅRSKLÄNNINGAR

Själv kommer jag ha på mig någon blommig sommarklänning på nyårsafton då jag kommer befinna mig i Filippinerna men jag tänkte att jag ändå kunde tipsa er om några snygga för nyårsafton i kylan här hemma (jag menar självfallet med strumpbyxor på er). Om jag vore er skulle jag satsa på metallic, vilket mer perfekt tillfälle finns det liksom? // Since I’m going to be in the Philippines at new year’s I thaught that I’ll show you what I would have wanted to wear if I was at home. I would probably go for someting metallic!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • snygga! på tal om nyårsklänningar… jag är ute efter en snygg paljettklänning, men hittade ingen när jag var ute i stan igår… har du hittat någon snygg nånstans?

    Patricia Klinteberg 2011-12-20 10:01:25 http://blindinglights.blogg.se
    Svara
  • Hej! Har en fråga. Vet att du har beställt från ”in love with fashion” tidigare. Hur funkar det att beställa därifrån? vad kostar frakten?

    Sanna 2011-12-19 23:07:40 http://sanniss.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!