HEJ MITT VINTERLAND

ÄNTLIGEN lite juligt utanför dörrarna här i Stockholm! Helt vitt och fint överallt och snön fortsätter ösa ner. Det var på tiden! Nog med att det att det ser ut som att det kommer smälta bort innan julafton ändå men det ger mig riktigt mycket julkänsla nu iallafall. Jag har precis kommit hem ifrån skolan där jag var i 10 minuter för min sista examination i Affärsjuridik så nu är den kursen klar. Nu i eftermiddag ska jag och mamma på spa, hur underbart?! Jag har ju varit så fruktansvärt stressad den senaste tiden så att jag knappt kunnat sova och fått två stora munsårsbölder på både över och underläppen (kommer varje gång jag är för stressad) så nu ska jag få denna spaeftermiddagen som en lite tidig julklapp. Snacka om passande!

I really have to get better at this translation-thing. It’s finally snowing here in Stockholm and I love it! It feels so much more like christmas now. This afternoon I will spend at a spa with my mother, it’s a early christmasgift because I have been so stressed out lately. Sounds perfect to me!

Vinnaren i tävlingen med skonamig.se blev Sigrid, du har fått mail!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!