SUNDAY AGAIN, TIRED AGAIN

En bild på mig, Stina och lite Sophie från igår!

Godmorgon, eller god dag! Jag hade en kompis som sov här inatt så jag har varit lite social nu på morgonen och därför blev det så sen bloggning. Vi hade riktigt kul igår fast vi bara var här några få stycken men med bra musik och rätt människor blir det super! Dock är jag väldigt trött idag så nu ska jag lägga mig i soffan en timme innan jag tar tag i allt jag måste fixa med idag. Later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, fin sminkning på bilden! Kan du inte visa i ett inlägg vad du använde och förklara hur du gjorde? 🙂

  Och hur tycker du man ska sminka sig på jul/nyår? 😀

  ghfvb 2011-12-18 15:47:52
  Svara
 • en fråga, När bestäms vinnarna för skorna?

  Ida 2011-12-18 15:29:57
  Svara
 • Hej där! Jag har suttit i över timme och försökt klura ut hur man får tid och datum under sina rubriker så som du har men hittar det absolut ingenstans bland alla koder. Vet du hur man gör eller är det inte du som gjort din design? Tacksam för svar! 🙂

  felicia 2011-12-18 14:40:08 http://feliciastolt.blogg.se
  Svara
  • Svar på felicias kommentar.

   Hejsan! Nej jag gör tyvärr inte min egen design så jag kan inte svara på det men jag brukade fixa den själv och då fick jag all info från designadinblogg.se så kolla in den! 🙂

   Fanny 2011-12-18 14:43:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!