EN LABBRAPPORT, EN NATT OCH EN NY DESIGN SENARE

Godmorgon! Här har ni mig, en labbrapport, en natt och en ny design senare. ÄNTLIGEN kan jag ha stora bilder igen! Har saknat det sedan jag lämnade blogg.se. Dock så är det fortfarande lite krångel för att jag kan bara ladda upp bilder i den förra maxstorleken vilket inte blir så snyggt så nu får jag ändra storleken på bilderna i paint (då mitt photoshop idag så passande fick för sig att vägra) till den exakta storleken de ska bli på bloggen och sedan ladda upp dem i verklig storlek. Med andra ord, det är lite krångligt och bilderna blir väldigt dåliga men jag hoppas på att det blir fixat idag! Nu ska jag äta frukost till julkalendern!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!