FÖR IDAG ÄR DET JONATANS FÖDELSEDAG

Idag fyller min favoritlillebror år, så ett stort grattis till honom!

Nu på morgonen har vi varit uppe och sjungit och jag och mamma har även hunnit med en lång och skön PW i duggregnet. Jag är ledig idag! Så himla skönt och väldigt välbehövligt med mitt stresshema så nu kommer snart Emma och hämtar upp mig med bilen (Hon fick sitt körkort i onsdags, så himla duktig!) så ska vi iväg och leverera lite smyckestavlor till er läsare, fixa lite UF-grejer med banken osv och sen när jag kommer hem är det hårdplugg med min labbrapport som är deadline på medan jag är i Filippinerna som jag vägrar att skriva där nere. Som ni kanske märker så är det lite sisådär med bloggningen men jag gör mitt bästa och efter helgen ska nog allt bli som vanligt igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!