Stress

20111215-095639.jpg

Just nu lever jag helt och hållet på att jag om mindre än två veckor åker iväg till värme, sol och två totalt lugna veckor. Jag är så sjukt j*vla stressad så jag vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta men det känns som att jag snart bokstavligen kommer spy ut över allt snart. Jag hinner inte ens sova längre vilket gör så att jag försover mig och samlar på mig ÄNNU mer inlämningsuppgifter för att kompensera, snacka om ond cirkel. Jag har för mycket i skolan vilket gör så att jag hamnat efter på bloggrejer vilket gör så att det är för mycket även där. På det så har vi alla tusen UF-grejer och saker som inte går att avboka inbokade varje dag och alla julsaker. Inget går ihop och det är så mycket så att det känns som att jag inte kommer någonstans överhuvudtsget för varje gång jag klarar av en grej så ploppar det upp två nya. Såja, nu har jag fått skriva av mig lite, haha. Andas Fanny, andas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Tycker du ska strunta i bloggen ett tag nu och bara pluggapluggaplugga! I know the feeling av att vara sönderstressad, det kan jag ju säga.. Eftersom jag dessutom planerar dåligt går det dåligt för mig i skolan nu också, och jag har inte råd att sänka betyg när jag läser naturvetenskap 😉 Om jag inte får A eller B på ett prov blir jag riktigt besviken på mig själv och då kan jag säga att de senaste veckorna har jag varit riktigt besviken på mig själv! Resultat av stress och dålig planering. Nästa termin ska jag följa dina tips för bättre planering och lyckas!! Hoppas att allt löser sig och som jag sa innan, strunta i bloggen och koncentrera dig på skolan, vi läsare stannar för vi älskar din blogg.
  Kram på dig!

  amanda 2011-12-15 22:17:43
  Svara
 • Ta en kall dusch när det känns som det bara blir för mycket utav allt! Lovar att det funkar, eller plugga på kvällen en massa, sov och så vaknar du pigg o gla som en kexchoklad! 🙂 känner exakt likadant som dig just nu också, trodde jag var den enda som kände att skolan är upp över öronen på en och så läste jag ditt inlägg, så jag är inte ensam! och du är inte ensam heller för den delen! Kommer du ihåg ett inlägg du skrev förut, du skrev om att din gympalärare sa till dig; ”När man känner att man inte orkar mer, orkar man lika mycket till”
  DU klarar det här Fanny! och ja, som en annan sa där uppe, känner du att det är för mycket så strunta i bloggen nån dag och fixa med sånt som är viktigare (Även om vi är ganska viktiga.!) för vi kommer alltid stanna kvar på din blogg för du är bäst! Alla dina bloggläsare kommer heja på dig när du tar studenten, tänk vad härligt det är att ta studenten.! och då kommer du känna att allt som du gör nu är Så värt allt plugg! Kämpa på nu!!!!!

  Michelle 2011-12-15 20:20:01
  Svara
 • du ska inte blogga om du är så stressad! skolan och sånt går före, för vi kan vänta!

  hoppas det blir bättre 🙂

  linnéa 2011-12-15 20:14:50 http://linneajo.blogg.se/
  Svara
 • Kämpa nu Fanny, in i det sista liksom! Lyllos dig som får åka iväg till värmen, det är värt att kämpa hårt för! 😉

  Diana 2011-12-15 19:12:37 http://silverpearls.blogg.se
  Svara
 • Förstår att bloggen tar otroligt mycket av din tid. Skolan kan du däremot inte strunta i men bloggen är inget tvång så jag tycker du ska lägga bloggen lite åt sidan och blogga när du verkligen vill och har lust! Då har du en mindre sak att stressa över:). Ta hand om dig. KRAM<3

  johanna 2011-12-15 17:18:46
  Svara
 • Strunta i bloggen ett tag, Fanny. Det finns viktigare grejer! 🙂 Vi stannar kvar här ändå, de flesta av oss vet nog hur det är att ha massa saker i skolan att man knappt kan lunch i skolan för att man måste skriva på en inlämningsuppgift för att man kunde ju inte göra det igår för då höll du på med en annan uppgift som skulle in på morgonen etc.
  Prioritera skolan och njut av semestern sen 🙂

  N 2011-12-15 14:14:55
  Svara
 • i KNOW THE FEELING ;/

  oj caps haha 😉

  Sandra Andersson 2011-12-15 13:35:57
  Svara
 • Du kanske ska lyssna på dina egna råd, du som är fröken perfekt…? Du kanske ska planera, göra en lista, vad som behövs prioteras mer och bocka sedan av så ska du se att det blir mindre?

  Anonym 2011-12-15 11:33:45
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Om jag inte redan hade gjort det där tre gånger och nu insett att det inte finns någon tid kvar att planera men massa saker kvar att planera tid till hade jag nog inte klagat 😉

   Fanny 2011-12-15 11:51:46
   Svara
 • Usch då, kämpa på!!!

  jenny 2011-12-15 11:32:09 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Det är bra att få ur sig allt ibland!! Kämpa på duktiga du, finns tyvärr inte så mycket annat man kan göra.. Det kommer gå bra! KRAM

  SOFIA 2011-12-15 11:27:01 http://bysofia.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!