NEW DAY, THANK GOD

Godmorgon! Tusen tack för era fina kommentarer igår, ni är verkligen bäst! Mådde betydligt mycket bättre när jag loggade in och läste dem 🙂 Nu har jag gjort mig i ordning och ska börja röra mig emot Jensen Södra där vi ha vår UF-Julmässa idag så om ni är sugna på att köpa en smyckestavla idag så vet ni vart ni ska gå! Har tidsinställt lite inlägg åt er då mässan inte slutar förän 7 och efter det ska jag och Emma fixa med en massa beställningar men outfitbilder ska jag fixa åt er också och så hörs vi ikväll igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad skönt att det är bättre med dig idag!
  Hoppas ni säljer massa smyckestavlor idag, dom är sjukt snygga och praktiska! 🙂

  Diana 2011-12-14 19:09:27 http://silverpearls.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!!

  Jag kollade på silverjeansen från AX Paris som du köpte. Men på nätet har de storlek, 6, 8, 10, 12 och 14. Jag vet inte vilken storlek jag ska ha så därför undrar jag om du vet vad storlekarna betyder (t ex 6 = XS) och vad du har för storlek? 🙂

  Tack på förhand!! 😀

  Lisa 2011-12-14 13:45:04
  Svara
 • Fin bild!

  Emmelie 2011-12-14 12:11:23 http://sagaphotos.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!