LUCIAMORGON

Godmorgon! Nu har jag precis sett på julkalendern och ätit julskinksmackor till. Perfekt start på dagen! Idag är det Lucia och ända sedan jag flyttade hit har jag saknat min gamla skola och Falun lite den här dagen just pga. att det var en sån stor grej där till skillnad ifrån här då jag inte ens hade vetat att det var lucia idag om jag inte hade koll på datumen. I min gamla skola började vi alltid extra tidigt den 13e och såg luciatåget i Aulan och sedan fikade vi med lussebullar, pepparkakor och tända ljus i klassrummet innan undervisningen började. Så mysigt! Nu måste jag sätta mig och plugga lite innan jag åker iväg till skolan, men här är två bilder ifrån när jag var Lucia sista året i Falun, alltså när jag gick i 9an! Det är tyvärr de nyaste luciabilderna jag kan bjuda på!

Förresten! Vinnaren i Hoof-tävlingen blev Elsa och i Bicone Design-tävlingen blev det Julia. Ni har fått mail! Och för er som inte vann så kan jag trösta er med 20% rabatt hos Hoofstore.se fram tills på fredag om ni anger rabattkoden ”fannystaaf”.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh vad fint! Jag var också lucia igår, verkligen jätteroligt! Fick lite stearin i håret dock, men det får man väl ta 🙂
  Pressa dig inte för hårt, verkar som att du har mycket att göra och är stressad, så glöm inte bort att prioritera dig själv framför andra. Du är viktigast! Kram

  Sara 2011-12-14 09:55:38 http://whenitcomesto.blogg.se
  Svara
 • så söt du var som lucia! 🙂

  cornelia 2011-12-13 20:09:10 http://krazzy.blogg.se/
  Svara
 • Hej och tack så mycket! Eller alltså ja vet inte, men jag har inte fått ett mail och jag tror att jag var den enda elsan. hmmm, kan du eller jag skrivit fel adress?

  elsa 2011-12-13 18:01:54
  Svara
 • mysigt med lucia!

  denice 2011-12-13 14:52:42 http://wikstromdenice.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!