Ibland får det vara nog

20111213-205131.jpg

Gammal bild. I vanliga fall när jag mår dåligt brukar jag bara låtsas vara glad och köra på ändå men idag orkar jag inte. Jag vill bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och stirra på mörkret så det tänker jag göra nu. Ingen mer bloggning idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Man måste få ha sådana dagar! Hoppas att det känns bättre idag 🙂

  Jenny 2011-12-14 23:14:27 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • hoppas du mår bättre snart!

  Michelle 2011-12-14 19:35:19
  Svara
 • Man får vara ledsen!
  STOOOOORA BAMSEKRAMAR TILL DIG FÖR ATT DU ÄR SÅ HIMLA FIN OCH BÄST! 😀

  Nellie 2011-12-13 23:19:02 http://nellies.nu/
  Svara
 • http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14074033.ab

  Snälla hjälp våra vänner att komma hem igen..

  hanna 2011-12-13 22:38:56 http://hannabianchi.devote.se
  Svara
 • Fanny, du är jättefin!
  Ibland är det okej att ha sånahär dagar, det är OKEJ att inte blogga eller att inte göra ett skit. Du anstränger dig så mycket för oss läsare och ska alltid göra oss nöjda, alltid tänka på att blogga, ta massa bilder, outfitbilder, alltid visa en glad sida osvosv. But It’s okay not to be okay!
  Jag vet ju inte vad anledningen till att du mår dåligt är, men vad det än är kommer det att bli bättre. Tiden läker alla sår och mår du dåligt för att du är stressad (jag har märkt av i dina inlägg att du alltid har så mycket på gång hela tiden och förutom det bloggar du och fixar med inläggen en massa) så är det bara att lägga i en lägre växel ibland, tagga ner.
  Mina bästa tips när man är deppig är att kolla på serier man gillar, dricka massor med varm choklad, unna sig något gott man är sugen på och bara göra det man vill helt enkelt.

  Och Fanny! Vi läser din blogg för att vi GILLAR den. Så även om du tar en liten paus och fokuserar på annat ett tag kommer det inte spela någon roll, jag läser inte din blogg för att du bloggar mycket, utan för att du är en av mina största inspirationskällor just nu och för att jag gillar din stil, dig som person och din blogg helt enkelt. Så som sagt, även om du tar en paus kommer vi läsare stanna här och vänta och välkomna dig glatt när du kommer tillbaka.

  Styrkekramar! <3

  Diana 2011-12-13 21:49:23 http://silverpearls.blogg.se
  Svara
 • vet inte anledningen till din depp dagen men ibland är det bra att ha dem! Man tar vara på de bra stunderna som kommer bättre då! om du vill prata med någon du känner är det bara att slå iväg ett mail 🙂 bor i pluggböckerna de närmasta timmarna/dagarna, så lite omväxling vore trevligt 🙂

  rebecca 2011-12-13 21:27:41
  Svara
 • gumman då! Du får ringa mig när som helst om du vill prata, finns alltid här! Vad som än händer, saknar dig! <3

  frida 2011-12-13 21:25:41 http://fridamatsson.devote.se
  Svara
 • Vet hur det känns gumman. Hade en sån där dag igår blev så sjukt depp, stack hem från skolan och sket i allt och la mig bara i sängen. Men det är så livet är du får låta dig vara så som du känner dig sen imorgon kommer det kännas bättre igen! Glöm aldrig att du är värd det bästa och du är speciell och unik precis som du är! Om du är väldigt stressad över mycket så skriv upp en lapp där allt står som du behöver göra, så får du ränsa huvudet och sedan kan du göra en sak för att sedan få stryka det på pappret! Otroligt go känsla, du kanske redan brukar göra det men säger detta iaf 🙂 Du kan skriva med väldigt lätta saker som att ”duscha” eller ”plocka upp lite i rummet” så du känner att du lyckas med saker även om de är småsaker. Vet inte vrf du är depp men lika bra att ge lite värme, stöd och tips! Kram på dig

  sara 2011-12-13 21:07:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!