VÅRGREJER OCH HEMLIGA GREJER

Hej på er mina fina läsare! Min eftermiddag har spenderats på stan. Först mötte jag upp Karolina och följde med henne till lite olika presskontor och tittade på vårgrejer medans hon plockade ihop grejer till en plåtning. Sedan fixade vi med lite andra hemliga saker som jag ännu inte kan berätta om för er, men det kommer! Nu är jag väldigt sugen på grillad entrecote med pommes frites och bea, vilket också råkar vara vad som serveras till middag snart. Lucky me! Efter middagen måste jag (efter att ha dragit ut på det alldeles för länge) återgå till plugget. Hur som helst, här ska ni få bilder på mina favoriter utav vad jag såg hos Ibeyo idag. Later!
Visst är den sista klänningen otroligt fin? Jag blev helt förälskad! Den är inte sådär orange som det ser ut på bilden utan mer ljusrosa/apricot. Så himla fin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!