Dagens fråga

Hej!! Jag har en fråga som jag verkligen skulle uppskatta att få svar på! Jag såg att du går ekonomi vilket jag själv funderar på att välja till gymnasiet nästa år! Va kan man jobba med när man tagit studenten? Och för mig som helst inte vill tillbringa resten av mitt liv på ett kontor, är det någonting att satsa på ändå? Eller är det en väldigt bred line där man även kan hålla på med någonting kreativt?

Svar: Hej! Ekonomi är en väldigt bred linje och det är väl inget speciellt du kan bli direkt efter du tagit studenten som är speciellt för Ekonomi vad jag vet men däremot har man väldigt många kurser med sig som behövs för många utbildningar så nästan alla som pluggar ekonomi pluggar vidare sen. Min största mardröm är att hamna på ett kontor och titta på papper när jag blir stor, jag måste göra något kreativt och varierande för att inte tröttna och jag går ekonomi, så självklart kan du bli något kreativt! Det är svårare åt andra hållet, om du går estet tex och sen vill gå någon komplicerad på universitetet då man kanske inte har med sig alla kurser man måste läst. Jag är väldigt nöjd med att jag valde ekonomi, men det sista jag kommer göra i mitt liv är att jobba med just det! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!