LUCKA NIO

Här har ni tre utav mina favoritjulfilmer som ger mig ultimat julkänsla! Det kommer tre till i en senare lucka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!! Jag har en fråga som jag verkligen skulle uppskatta att få svar på! Jag såg att du går ekonomi vilket jag själv funderar på att välja till gymnasiet nästa år! Va kan man jobba med när man tagit studenten? Och för mig som helst inte vill tillbringa resten av mitt liv på ett kontor, är det någonting att satsa på ändå? Eller är det en väldigt bred line där man även kan hålla på med någonting kreativt? 🙂 också undrar jag en sak till, vet du om
    Man måste man ha bra betyg för att komma in? Jag har ca 5 mvgn och restem vg (: tack för svar på förhand och tack för en sjuuuukt bra blogg!
    Vg

    Alma 2011-12-09 21:03:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!