DÅLIGT

Jag har blivit SÄMST på att lägga upp outfitbilder vilket annars brukar vara basen i hela min bloggning. Så himla tråkigt! Men jag har verkligen noll inspiration på outfit-fronten och har inte heller någon tid då det är ljust ute vilket gör allt lite svårt. Har egentligen noll inspiration på alla fronter men det andra fungerar iallafall. Men, imorgon lovar jag er outfitbilder och så länge så får ni denna gamla favvo från i somras 🙂

Vinnaren i tävlingen i lucka tre blev Lisa, du har fått mail!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vilken fin bild!

    kristin 2011-12-07 13:02:00 http://filmandserier.blogg.se
    Svara
  • Förstår vad du menar med noll inspiration. Man har sina svackor – oftast under vintern när det är mörk dessutom. Funkar alltid att dra till med en gammal goding till bild när man inte har någon inspo! 🙂

    Lisa | Mode | Foto | Livet | 2011-12-06 21:26:15 http://www.bloggbylisa.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!