LUCKA FEM – KÖP SMYCKESTAVLAN

Kära läsare, nu har ni möjligheten att köpa vår smyckestavla här på bloggen! Vi har inte så många kvar i lagret nu och får inte påfyllning förän efter jul så det är först till kvarn som gäller.

Fakta om produkten:
Måtten är 50×36, finns i svart och vitt. Två skruvar och två distanser så att hängaren kommer ut ifrån väggen ingår. Den är handgjord och tillverkad på ett miljövänligt sätt. Priset exl. frakt ligger på 250 kr. Fraktkostnaden ligger på 75 kr men just nu har vi ett litet julerbjudande så att om ni gillar oss på Facebook (tryck här) så står vi för 50 kr utav fraktkostnaden så att det alltså bara blir 25 kr.

Såhär går köpet till:
Ni beställer er smyckestavla igenom att maila oss på [email protected]. I mailet ska det stå ert namn, er adress, hur många ni vill ha och vilken färg. Sedan kommer vi att så snabbt som möjligt svara på ert mail och om ni hunnit maila innan lagret är slut kommer ni få mitt kontonummer där ni ska sätta in pengarna så att de finns inne innan fredag (tänk på att det tar ett par dagar att överföra så att vara på den säkra sidan borde ni överföra senast på onsdagen). Glöm inte att sätta in pengarna i ditt namn, både för och efternamn. I helgen kommer vi sedan skicka iväg alla hängare som blivit betalda. Köpet fungerar alltså på samma sätt som vid mina bloppisar.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan , för de första jättebra blogg! Och jag undrar bara hur du får sån bra volum på ditt hår ? Ellar har du.bara naturligt tjockt hår med volym ?;) kram 🙂

  Jessica 2011-12-05 23:34:05
  Svara
 • Hej fanny!
  Jag har en fråga till dej, du har ju haftnågra förhållanden, och jag undrar har det varit svårt för dig när det tagit slut? Har du varit ledsen och nere jätte länge elr sörjde du inte alls kanske? Svara gärna i ett inlägg, tacksam för svar kram!

  Anna 2011-12-05 21:55:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!