ANOTHER MONDAY MORNING


Godmorgon! Nu ska jag åka iväg till skolan för en ny skolvecka. Har lite bloggrejer och julgrejer att stöka undan idag också men vi hörs så fort jag kommer hem igen! Det står att det ska snöa ikväll också så jag ska sitta och vakta vid fönstret, tur för er att min dator står i fönstret så att jag kan blogga samtidigt! 😉 Förutom dagens lucka kommer ni få bland annat den första delen av min önskelista. Men som sagt, vi hörs när jag kommer hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej! jag vet att du handlat från inlovewithfasion, har nämligen spanat in en klänning därifrån som jag jag vill köpa. men undrar om det tillkommer frakt och hur lång leveranstiden är? vill nämligen ha den på julafton..

  linnea 2011-12-05 18:44:20
  Svara
 • Åh Fanny, jag har panik! Jag har sett ett par jättejättefina paljettshorts på Gina Tricot som jag skulle vilja bära på nyår, problemet är bara vad man ska ha till? Hade tänkt ha ett par kilklackar och svarata strumpbyxor, men vad för överdel ska man ha? HJÄLP

  nejra 2011-12-05 17:20:29
  Svara
  • Svar på nejras kommentar.

   Om dom är svarta ska du ha allt annat svart och neutralt tycker jag! Ha en svart linne (tight eller oversize) instoppat i dem, svarta (men genomskinliga) strumpbyxor, svarta klackar och om du känner dig för avklädd – en svart kavaj! Lycka till tjejen! 🙂

   Fanny 2011-12-05 17:27:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!