JUL I CHICAGO

Ååh, min morbror Christer som jag var i Chicago med i våras skrev till mig och berättade att han var där nu och att det var julfint överallt. Jag började måla upp bilder i huvudet men sedan googlade jag fram några bilder på platser jag varit och gud så mysigt det ser ut! Hade så gärna varit där just nu. Om det är något amerikanerna kan så är det juldekorationer! Mycket men inte för mycket.

Vi har precis haft vårt ”andra adventsmys” med en massa jultilltugg och filmen ”A Christmas Carol”. Nu är det strax dags att börja lägga sig i sängen för imorgon börjar en ny skolvecka. Godnatt!Första bilden är tagen precis där vi bodde!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!