Andra advent

20111204-104030.jpg

Godmorgon mina fina läsare! Idag är det andra advent och fjärde december, tiden går på himla fort. Denna söndag har jag en Fannydag. Ska ut och gå en lång och härlig PW i solen nu, sen ska jag äta en god frukost och mysa hela dagen. Ska försöka klämma in lite övningskörning också. Ikväll blir det familjeadventsmys igen som vid första advent med lussebullar, glögg, julgodis av olika sorter, pepparkakor och en julfilm. Jag tror att det blir polarexpressen som visas på Bio Staaf ikväll 🙂 nej nu ska jag kasta mig ut i solen, vi hörs snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du och Jonatan hade eran polarexpress kväll förra veckan, ska ni kolla på den igen?

  Linnea! 2011-12-04 13:14:12
  Svara
  • Svar på Linnea!s kommentar.

   Nej det var inte förra veckan utan typ tre veckor sedan och ja, vi kan se på den filmen 10 gånger innan varje jul! 🙂

   Fanny 2011-12-04 13:34:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!