JULMARKNAD PÅ ÖVERJÄRVA GÅRD

Godmorgon! Nu ska jag strax åka iväg till Överjärva Gård där jag och Emma ska stå och sälja våra smyckestavlor på julmarknaden hela dagen. Ni borde komma förbi! Supermysig marknad och för er som tänkt köpa smyckestavlan kan ni på det här sättet slippa fraktkostnaden, vara helt säker på att du får en istället för att försöka hinna till det begränsade antal vi kommer sälja på bloggen sen och så kan du även känna och klämma på den innan du köper den! Det är ju som sagt den perfekta julklappen till syster/mamma/kompis/mormor/farmor/faster/moster osv, osv.

Vi ses idag! 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • tyckte eran smyckes tavla var riktigt smart ! , nu bor jag inte i Stockholm för annars hade jag nog kommit förbi och kollat på den ! <3

  jennifer :) 2011-12-03 16:21:51 http://www.bbubblizzz.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag ska till Stockholm och shoppa nästa helg. Jag har inte så mycket koll på guldklimps affärerna där, så jag undrar har du något tips? Vilken är din favorit vintage butik? 🙂

  Maja 2011-12-03 12:23:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!