Lunchpaus i julshoppingen

20111201-153305.jpg

Nu har vi en liten Lunchpaus i julshoppingen. Jag har redan hittat min klänning till julafton så den ska jag visa er när jag kommer hem 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tänkte tipsa dig om att du hittar grymma rabattkoder i min blogg just nu! 😀 allt du behöver göra är att klicka dig om och se vilka hemsidor det gäller men på båda är det ”FLAVOURED” som gäller. Detta vill du inte missa!!

  / http://FLAVOURED.se

  IDA - Stockholms största skönhetsblogg! 2011-12-02 21:21:44 http://FLAVOURED.se
  Svara
 • Mysigt med julshopping! (:

  My Fransson 2011-12-01 18:17:49 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Hej, jag undrar om du kanske skulle kunna ge julklappstips om vad man ska köpta till pojkvännen? Jag har jättesvårt att hitta något bra..

  MAtilda 2011-12-01 18:07:57
  Svara
 • Heeeej Fanny! OMG jag såg dig när ju satt och åt idag! jag vågade inte gå fram dock….. ÅÅÅÅH vad jag ångrar det 🙁
  Vet inte om du såg mig?? men jag hade en röd jacka på mig! och gick med två kompisar! Antagligen inte men jag var jätte speedad och glad när jag hade sätt dig! Till mig kompis sa jag ba: OMG DET DÄR ÄR FANNY STAAF?!!!!
  hehe… ÄLSKAR DIN BLOGG

  Elle 2011-12-01 17:20:40 http://ellejohnsons.blogg.se
  Svara
 • vilket gymnasium skulle du vilja gå på om du fortfarande bodde i falun? kram på en bra blogg!!

  julia jedeberg 2011-12-01 17:07:02 http://juliajedeberg.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har lite problem när det gällerkillar. Jag har aldrig haft en kille tidigare och vet inte riktigt hur jag skabete mig när någon tycker om mig som jag givetvis tycker om lika myckettillbaka. Det blir lätthänt att killen tror att jag är inte intresserad ochtröttnar vilket är förståeligt.

  Jag har precis träffat på en kille somjag tror att han verkar gilla mig. Han försöker ofta prata med mig, när visitter på soffan ute i det gemensamma rummet (bor i en student korridor och mingranne känner honom och brukar ha honom över) puttar han på mig och en gång sahan ”UPPMÄRKSAMHET” tack och nyligen när vi inte setts på några dagar så sa hanatt han saknade mig. Jag hörde inte det då eller var inte säker på att det varriktat till mig så jag svarade aldrig, klantskalle som jag är. (tror att jagblev så chockad)

  Nu har det ändå gått några veckoroch jag är rädd för att ”förlora” honom eller att han tröttnar på mig då jagtror att jag är väldigt dålig på att visa honom att jag gillar honom. Särskiltefter att han sa att han saknade mig lite snabbt utan att jag svarade utanfrågade bara efter ngra sekunder hur det var med hans ben då han precis hadebrutit de.

  Är så rädd att han kanske tror att jag inte ärintresserad av honom för jag kan nämligen uppfattas som dryg och svårfångad.( Jagär ju trevlig och ler en hel del mot honom.) Fast jag i själva verket inte ärdet , blir bara så osäker på mig själv och vill inte ha för höga förväntningar.”gillar han verkligen mig?” ”vad är det han gillar egentligen?” tänker jag oftadå våra konversationer inte alltid flyter på. Ja, jag vet att jag behöver jobba en hel del med självkänslan.

  Men gillar han ens mig`? Min största fråga är välhur ska jag visa eller vad ska jag säga för att han skall förstå att jag gillarfaktiskt honom samtidigt som jag inte vill verka på, hur ska jag få kontakt medhonom?

  sara 2011-12-01 15:50:40
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Det låter verskligen som att han gillar dig och att vara svårfångad är bra men som du säger så får man inte bli för svårfångad för då tappar den andra personen intresset. När han vågar vara så gullig emot dig så tycker jag helt klart att du ska säga något gulligt till honom och ta insiativet. Inte svara ”jag har saknat dig också” om han säger att han saknat dig, utan att du börjar. Jag tycker att du ska fråga om han har lust att träffas någon gång, antingen hemma hos någon, gå en promenad eller gå på bio. Du säger att du är blyg men tänk efter, vad har du att förlora? Jo, honom och det kommer du göra ändå om du inte tar risken och frågar. Kör på bara tjejen, det är chanser livet går ut på och det som gör det till vad det är! 🙂

   Fanny 2011-12-01 22:45:33
   Svara
  • Svar på saras kommentar.

   smsa?

   sandra 2011-12-01 17:11:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!