CASUAL, AGAIN

Shirt – H&M, Jeans – Gina Tricot, Boots – Din Sko

Det är så tråkigt väder ute så att jag inte orkar anstränga mig på någon front alls, inte ens klädfronten. Tråktråk outfits hela veckan. Nu har jag iallafall kommit hem ifrån den väldigt effektiva shoppingturen. Jag fick nästan ALLA mina julklappar köpta och då köper jag en hel del, det känns nästan lite tomt, mitt VISA borde lukta bränt… haha. Men några har jag kvar! Jag ska visa er min julaftonsklänning som jag köpte och även den första luckan i julkalendern men först ska jag och pappa åka hem till Julia och hämta hela vårt smyckestavlelager inför julmarknaden på lördag. Vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!