HENRY KOLE

Varför vill jag ha alla…?! / Why do I wanna have all of them?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • älskar dom två sista!

  madelein 2011-12-02 19:39:27 http://madeleinandrea.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har lite problem när det gällerkillar. Jag har aldrig haft en kille tidigare och vet inte riktigt hur jag skabete mig när någon tycker om mig som jag givetvis tycker om lika myckettillbaka. Det blir lätthänt att killen tror att jag är inte intresserad ochtröttnar vilket är förståeligt.

  Jag har precis träffat på en kille somjag tror att han verkar gilla mig. Han försöker ofta prata med mig, när visitter på soffan ute i det gemensamma rummet (bor i en student korridor och mingranne känner honom och brukar ha honom över) puttar han på mig och en gång sahan ”UPPMÄRKSAMHET” tack och nyligen när vi inte setts på några dagar så sa hanatt han saknade mig. Jag hörde inte det då eller var inte säker på att det varriktat till mig så jag svarade aldrig, klantskalle som jag är. (tror att jagblev så chockad)

  Nu har det ändå gått några veckoroch jag är rädd för att ”förlora” honom eller att han tröttnar på mig då jagtror att jag är väldigt dålig på att visa honom att jag gillar honom. Särskiltefter att han sa att han saknade mig lite snabbt utan att jag svarade utanfrågade bara efter ngra sekunder hur det var med hans ben då han precis hadebrutit de.

  Är så rädd att han kanske tror att jag inte ärintresserad av honom för jag kan nämligen uppfattas som dryg och svårfångad.( Jagär ju trevlig och ler en hel del mot honom.) Fast jag i själva verket inte ärdet , blir bara så osäker på mig själv och vill inte ha för höga förväntningar.”gillar han verkligen mig?” ”vad är det han gillar egentligen?” tänker jag oftadå våra konversationer inte alltid flyter på. Ja, jag vet att jag behöver jobba en hel del med självkänslan.

  Men gillar han ens mig`? Min största fråga är välhur ska jag visa eller vad ska jag säga för att han skall förstå att jag gillarfaktiskt honom samtidigt som jag inte vill verka på, hur ska jag få kontakt medhonom?

  sara 2011-12-01 00:00:37
  Svara
 • Jag tycker att det är riktigt bra när du översätter inläggen till engelska också då jag har problem med engelskan så hjälper det faktiskt mig lite!

  Vet du Fanny? Du är så sjukt vacker, och verkar vara lika vacker som du är på utsidan på insidan också! Har läst din blogg sen 2009 och jag tänker aldrig sluta läsa den! En del av min vardag ju.. haha. Kram på dig och tack för seriöst världens bästa blogg!!

  Sofia 2011-11-30 21:47:13
  Svara
 • så galet snygga alltså.

  denice 2011-11-30 21:29:58 http://wikstromdenice.blogg.se
  Svara
 • kan du lägga upp lite bra länkar på hemsidor av kläder ? 🙂

  matilda 2011-11-30 21:27:46
  Svara
 • Du är inte ensam … jag vill främst ha ett par vanliga lita sedan skulle jag ta resten, haha! 😀 Kram på dig <3

  Matilda - mode, foto & vardag 2011-11-30 21:08:51 http://matildale.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!