Summer och Brad, Zoe och Wade


En lite rolig men totalt onödig grej jag upptäckte när jag kikade på lite gamla OC-avsnitt. Det är samma kille som spelar Brad i första säsongen utav OC i hela ”kissing booth”-scenen som spelar Wade i Hart Of Dixie och emot Rachel Bilson i båda serierna. Som sagt, onödigt men roligt! Nu ska jag ta och kika på det senaste avsnittet utav Hart Of Dixie då jag blev väldigt sugen utav bilderna 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • varifrån har du laddat ner heart of dixie? 🙂

  nikolina 2011-11-30 14:34:51
  Svara
 • haha, det där upptäckte jag igår också när jag kollade på OC-boxen! Skitkul ju;)

  angelica 2011-11-29 20:41:06
  Svara
 • Älskar din blogg.
  Har följt den i flera år, hihi. Men en sak jag saknar e allt det personliga. Det känns som att det blir mindre text, och mindre personlig text. Antar att det är för att de flesta inte tycker om att läsa för mycket. Men för oss som följt dig länge så känns det knasigt nog nästan som att man känner dig. Och då saknar man dina tanke-inlägg!

  Nattis 2011-11-29 18:55:28 http://mycurls.blogg.se
  Svara
 • Måste bara säga att Zoe och Wade passar så himla bra ihop!! Haha

  Ina 2011-11-29 18:41:14 http://inaastrandh.blogg.se
  Svara
 • hej! fanny jag har en fråga. jag ligger här sjuk och undrar vart du ser alla dina serier eller om du har typ boxar eller så? tex heart of dixie och pretty little liars. eftersom PLL inte finns i sverige på tex tv3play undrar jag vart du ser alla dina serier? kram<3

  sara 2011-11-29 17:41:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!