FOR ALL YOUR BROKEN HEARTS OUT THERE


Hej mina fina! Har ni en bra kväll? Det har jag. Ska få lite internetshopping överstökad snart (stackars mig va? 😉 ) både till mig själv och julklappar. Men nu ska vi först dricka glögg, äta lussebullar och se på film för att förstaadventsmysa i efterhand då ingen var hemma på riktiga första advent. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej! jag har ett litet problem.. eller ganska stort enligt mig.
  jag har aldrig varit nöjd över mig själv, min kropp.
  det är flera som säger att jag är FÖR smal, jag HATAR det.
  oavsett hur mycket jag äter går jag inte upp i vikt, vad ska jag göra?

  tjej 2011-11-30 17:42:09
  Svara
 • Hej! jag har ett stort problem nu, vet ju att du älskar julen så jag tänkte du hade lite förslag på julklappar?? det jag har svårast för är min lillebror (11 år) som spelar mycket spel, fotoll osv, plus pojkvän? har du något ultrabra tips eller vet någon bra sida att kika på? jättejättetacksam för svar på min blogg 😀

  föressten läser jag din blogg varje dag, tycker den är grymt bra! och koftan ovanför höll jag på att köpa på american app. i sthlm faktiskt 😉 kram!

  sara 2011-11-29 23:38:16 http://sarassplace.blogg.se
  Svara
 • Snygg tröja! (:

  My Fransson 2011-11-29 23:11:53 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Skit snygg koffta! Vart hittar man den?

  Mvh

  Maria 2011-11-29 20:26:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!