DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag undrar vad som är din dåliga sida/din svaghet i din personlighet? Alltså inte utseende. Du verkar så himla snäll, ödmjuk, ambitiös och allt så det skulle vara kul att vera vad du själv anser är din svaghet!

Svar: Hejsan! Jag har två svagheter som jag ofta tänker på men sedan finns det självklart fler. Den första är att jag har väldigt dåligt tålamod vilket ibland kan bli väldigt irriterande och sedan så har jag alldeles för nära till dåligt samvete och ångest. Jag tar på mig alla andras problem och kan må jättedåligt om jag inte kan lösa det även fast det inte alls är mitt problem att lösa. Jag får även dåligt samvete för minsta lilla naturliga grej som jag anser är lite fel vilket tar upp mycket onödig energi som jag gärna hade lagt på annat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, jag undrar vem ”Mia” är, är det någon släkting eller vän? Dagens fråga kanske. Tack för en mycket inspirerande blogg!
  Kram.

  julia 2011-11-28 23:43:52 http://mrbrownstone.devote.se
  Svara
 • Hej, jag har precis beställt klänningar från inlovewithfashion.com (Tack för tipset och rabattkoden 😉 ), men jag bara undrar hur lång tid det brukar ta innan man får den? Beställde den igårkväll, så den borde ju ha skickats idag i allafall!

  Linn 2011-11-28 19:14:55
  Svara
 • Jag känner igen mig i dig för har precis lika dant. skit jobbigt är det och har svårt att hitta en lösning på det. speciellt det med att man tar åt sig skullden.

  Erica 2011-11-28 18:32:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!