BREAKING DAWN

Ni hade rätt, den var superbra! Jag tycker helt klart att den var bättre än både New Moon och Eclipse, men det är nog för att jag tycker om sånna där mellangrejer som bröllopet och det och inte behöver ha en början, en mitten och ett slut för att tycka om den film så länge jag vet att det kommer senare. Dessutom så störde jag mig inte så mycket på Bella i den här filmen som jag brukar göra. Jag tycker att dom gjort den otroligt bra med tanke på att det bara är en halv bok. Den får en femma utav mig och jag längtar efter att få se den sista delen!

Breaking Dawn – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh nu blev jag ännu mer sugen på att se den än jag var innan!

  Lisa | Mode | Foto | Livet | 2011-11-29 18:36:54 http://www.bloggbylisa.blogspot.com
  Svara
 • Älskar den med!^^ Är däremot en riktigt twilight obsessed person.. lol. Men tycker den va jättebra<3

  Sofia 2011-11-28 19:27:11 http://www.teflickan.devote.se
  Svara
 • Nä jag blev riktigt besviken på filmen! Det var vissa stunder som var extremt töntiga – som när vargarna pratade med varandra och när de var inne i Bellas blod?!

  catharina 2011-11-28 18:36:57
  Svara
  • Svar på catharinas kommentar.

   Ja det är sant, just det när vargarna pratade med varandra nere vid vattnet tyckte jag blev för mycket men det var ju en sån himla liten del utav filmen!

   Fanny 2011-11-28 20:13:41
   Svara
 • Nae håller inte med! Tycker så klart att den var väldigt bra men den var sämst utav alla ur The twilight saga filmerna. Tyckte Taylor spelade väldigt dåligt och så kändes det väldigt löjligt när varulvarna pratade.

  My Fransson 2011-11-28 17:16:57 http://myyfransson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!