SOUNDS LIKE ME


Hey you guys! Jag har fullt upp här och håller på och packa och fixa inför Falun. (Hur många ”och” kan man få med i en mening?). Jag hatar att bestämma dagen innan vad jag ska ha på mig då jag alltid har på mig vad jag känner för just den dagen, så med andra ord hatar jag att packa. Men, det är ju bara en natt så att så jättesynd är det ändå inte om mig 😉 Igårkväll fick jag så himla ont i huvudet så att jag bara somnade direkt efter Idol. Jag tror att det var en blandning utav sömnbrist och en fullspäckad väldigt påfrestande men rolig dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • såå fin!

    Amanda 2011-11-27 10:19:45 http://a-m-a-n-d-a.devote.se
    Svara
  • svenskt korrekt blir det inte massa ”och”. Det blir, ”Jag har fullt upp här, håller på att packa och fixa inför Falun.”

    sandra 2011-11-26 14:04:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!