DAGENS FRÅGA

Hej jag verkligen älskar din blogg! Men en fråga vad är det för någon tävling och vad betyder UF? Kram

Svar: Hej och gud vad kul att du gillar den! 🙂 UF står för Ung Företagsamhet och är en kurs jag läser i skolan där man startar ett riktigt företag och driver det under ett år. Man skapar en produkt eller tjänst och skriver en affärsplan, halvårsrapport, bokför och allt sånt som man gör i ett riktigt företag bara det att vi bara får ha vårt i ett år. Vi har valt att driva ett företag som vi kallar för OSS och vår produkt är vår smyckestavla som jag visat här på bloggen. Under detta UF-år så är det även en massa tävlingar med andra UF-företag som man kan vara med i om man vill men dessa startar först i Februari så Jensen (som är skolan jag går på) har en egen tävling nu på hösten där vi Jensenskolor i hela landet tävlar emot varandra. Det man tävlar om är då pengar till företaget och det går till så att man presenterar sitt företag för en jury. Vi har nu presenterat två gånger och gått vidare två gånger. En gång emot bara Jensen Norra och så igår emot alla Jensenskolor i Stockholm. Nu nästa gång ska vi tävla emot alla Jensenfinalister i Sverige!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fanny! Jag undrar om du hade kunnat berätta lite med om inlovewithfashion.com, hur mycket frakten kostade, om storlekarna på kläderna passade och även hur lång tid det tog tills kläderna tog? 🙂

  Felicia 2011-11-27 18:56:05
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Eftersom att jag aldrig beställt själv därifrån utan det jag fått hem varit gåvor så har jag ingen aning om hur det är med frakten och så men de kom hem till mig på kanske tre dagar och storlekarna är som man tror S/M är ett mellanting av S och M och M/L av M och L. Jag har S/M på mina!

   Fanny 2011-11-27 23:21:21
   Svara
 • hej fanny! super bra blogg, men jag undrar om du kan ge tips på hur man ska känna sig lugn innan man ska redovisa i skolan? har två redovisningar på gång och en debatt i engelska och är väldigt nervös. jag går runt och tänker på det hela tiden. har du några tips? kram

  sanna 2011-11-26 15:40:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!