OSS UF VIDARE I JENSENNÄSTET

Åh, jag är så himla stolt över mig själv och mina UF-tjejer! Vi gick vidare igen med vår smyckestavla till finalen i Jensennästet och får alltså om två veckor tävla emot finalister ifrån alla Jensenskolor i Sverige, idag var det bara Stockholms fyra skolor. Det har varit en dag full av presentation, adrenalinkickar, väntan och nervositet men nu är jag äntligen hemma och ska få hoppa i mjukiskläderna för kvällen och eftersom att vi gick vidare var det ju självklart värt det. Imorgon åker jag till Falun, händer så himla mycket kul just nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Väldigt fin blogg bruden! 😉

    Jenny 2011-11-26 12:47:12 http://yourpopcorn.blogspot.com/
    Svara
  • Hej jag verkligen älskar din blogg! Men en fråga vad är det för någon tävling och vad betyder UF? Kram

    johanna 2011-11-25 21:54:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!