DAGENS FRÅGA

Du lägger ju upp så himla mycket fina bilder hela tiden men jag undrade om du inte kunde lägga upp någon rolig bild på dig, typ där du inte är beredd? Skulle vara superkul! 😉

Svar: Joo självklart, denna bjuder jag på! Haha. Man kan ju inte riktigt säga att jag är beredd och jag har tappat räkning på minutrarna jag suttit och skrattat åt den. Den är tagen i Thailand i vintras, trött tjej? Lägg märke till solglasögonen som sitter kvar på huvudet där under någonstans… haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hahah klockren bild! 😀

  Emma :) 2011-11-27 11:30:07 http://www.randoum.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny !
  Ville först bara säga att jag verkligen ÄLSKAR din blogg
  Och sen, jag behöver hjälp. Jag är snart 13 år och har ett jätte stort problem när jag ska på kalas. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Så jag undrar om du Kan hjälpa mig, vad tycker du en 13 årig tjej kan ha på kals? skulle bli jätte glad om du svara

  Många kramar 🙂

  Mathilda 2011-11-25 22:36:02
  Svara
 • Hej! Ta gärna den här dagens fråga: Vilken outfit hittills av 2011 är du mest respektive minst nöjd med?

  Kram 😀

  Jossan 2011-11-25 17:25:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!