ADVENTSPYNT


Idag har det adventspyntats lite i mitt rum! Jag gjorde precis likadant som förra året så jag använder faktiskt de bilderna då det var snö då och gjorde bilderna tusen gånger finare. Jag är så himla ledsen över att det ser ut att inte bli någon snö alls. När till och med jag som räknar ner dagarna till jul från Augusti blir helt chockad över att det är första advent på söndag så är det illa. Mer julkänsla tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Vart har du köpt den ”bänken/kökssoffan” eller vad man nu ska kalla det? 🙂
  Den är verkligen skit snygg! Hoppas du svarar. Kram

  alexandra 2011-11-25 22:23:28
  Svara
 • SNÄLLA SNÄLLA FANNY, skulle inte du kunna göra ett inlägg om din canon g12? Typ skriva lite om den, vad den kostar, om du är nöjd osv? 🙂 Och typ ha med några bilder som du har fotat med den, kanske som dagens fråga? Förövrigt har du en otroligt bra blogg! 🙂 Tack på förhand!

  Johanna 2011-11-24 20:07:41
  Svara
 • vad mysigt!

  kristin 2011-11-24 19:37:39 http://filmandserier.blogg.se
  Svara
 • hej! vart har du köpt en sån julstjärna? jag är ute efter en sån! 😀 jättefin blogg!

  Maja 2011-11-24 19:00:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!