ÖGONSKUGGAN MED TRE PLATSER I ANSIKTET

Smog, Make Up Store

Denna är den ultimata ögonskuggan, och vet ni varför? Jag använder den på tre platser i ansiktet! Haha. Först använder jag den alltid när jag gör min festsminkning, blir en riktigt snygg sotning tillsammans med svart. Sedan använder jag den som ögonbrynsfärg och även för att skugga kindbenen istället för rouge! Snacka om bra köp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Håller med tidigare kommentar. Superbra tips! Du har alltid så bra råd och det är nog därför jag alltid återvänder till din blogg. Man lär sig något nytt varje gång. Jag inspireras verkligen!
  Jag måste fråga dig… Jag har ett par spetsleggings och en spetsbolero liggandes hemma. De är svarta båda två. Men jag har ingen aning om hur jag ska lyckas matcha dem med någonting. Självklart inte dem två ihop, det kan bli för mycket. Vad ska jag göra? Litar fullständigt på dig, för jag vet att du kan din sak!
  Fortsätt som du gör.

  Julia 2011-11-24 02:13:22
  Svara
 • bra tips! ska nog kika på någon liknande 🙂

  emelie 2011-11-23 21:54:25 http://mewlii.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!