FALUBOR, TITTA HIT!

På söndag kommer jag befinna mig i Mias butik Hemligheten på Slaggatan 6 i Falun (gamla Kuckelikanalokalen) hela eftermiddagen. Det vore superkul om ni ville titta förbi! Det kommer finnas glögg, pepparkakor och så kan vi hjälpa dig att skriva en önskelista från det fantastiska utbudet av underkläder, smycken, smink, ansiktprodukter, härliga inredningsdetaljer annat som hon har inne som ni sedan kan ge till era föräldrar eller vem det nu är som ni önskar er julklappar av, eller om ni bara vill titta runt. De första 40 som skriver en önskelista får en liten present! Om ni vill kan jag även tipsa om mina favoritgrejer därifrån som jag använder dagligen.

Det blir som en blandning utav en läsarträff och en möjlighet för er att hitta en massa roliga grejer att önska er och allt detta till hela julmysigheten! Det vore superkul att träffa er 🙂 Undrar ni något så kan ni bara maila mig på [email protected] så svarar jag så fort det går.

Vi ses på söndag!
Några bilder jag tog i somras!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!