DAGENS FRÅGA

hej, jag undrade om du kunde skriva om vilka appar du tycker är bäst, eller vilka du ha osv. dagens fråga kanske? 😀

Svar: Här är en bild på alla mina sidor på min iPhone. Som ni ser så är jag inget fan utav att ha dem i mappar 😉 haha. Tror aldrig heller att jag någonsin raderat en app så jag har kvar allt töntigt jag någonsin fått för mig att ladda ner. Det här känns redan väldigt privat utav någon anledning så jag har täckt över ett par appar som har med saker och personer jag inte blandar i bloggen att göra. Jag hoppas att ni kan acceptera det och inte ställer en massa frågor 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fattar inte hur du klarar att inte dela upp dem i mappar. Skulle bli galen, haha! 🙂

  Kimberly 2011-11-23 18:17:42 http://kimberlynguyen.blogg.se
  Svara
 • hur många gb har du på din iphone? 🙂

  lizel 2011-11-22 21:15:29
  Svara
 • Håller med Frida, skulle också uppskatta ett sånt inlägg!

  Sofia 2011-11-22 20:22:00
  Svara
 • Hejsan Fanny. Måste börja med att säga att jag älskar din blogg!!
  Skulle du snälla snälla snälla kunna ge lite förslag på vad man kan ha på sig på skolveckorna? Det enda jag går runt i är svarta jeans och någon tröja bara. Jag vill ha lite variation med jens, tights osv. Skulle vara jätte snällt om du kunde visa lite olika vad man kan ha. Hur man är fin utan att vara ”över” uppklädd och fin. Kram

  Frida 2011-11-22 20:08:50
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Det visar jag ju egentligen varje dag igenom att jag visar vad jag har på mig (mina outfits) så jag vet inte riktigt hur jag skulle kunna göra det bättre. Kan du förklara lite mer hur du menar? 🙂

   Fanny 2011-11-22 20:23:33
   Svara
 • när du hade långt hår, hur länge sparade du ditt hår? ditt hår är underbart fint!

  Hanna 2011-11-22 19:56:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!