MY WARMTH THIS WINTER


Jag fick önskemål om att visa hur min vinterjacka ifrån River Island såg ut på, så här har ni den! 🙂

Jag har precis kommit hem ifrån en promenad till gymmet, ett gympass och en promenad hem. Jag är HELT slut. Speciellt i magen (jättenöjd, haha). Nu ska jag försöka hinna stöka undan lite plugg innan middagen så att jag slipper sitta med det sen. Vet ni förresten vad jag har med mig hem idag? En utav våra UF-smyckeshängare! Jag har redan fotat den så jag ska premiärvisa den här på bloggen senare ikväll. Så håll utkik!

This is how my jacket from River Island looks on. I’ve just been exercising so now I’m completely exhausted. Especially in the stomach! (pretty satisfied, haha​​). Now I’m going to finish some studying before dinner. By the way, do you know what I have with me? ’Our jewelry hanger! I have taken pictures of it so I’ll premiereshow it in the blog tonight. Keep posted!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!