VECKANS PLAGG – V.46

Romwe, $37.99

Och nu sitter ni och undrar ”Hur tänkte hon nu? En svart baströja som veckans plagg?” Men japp! Jag är helt kär i detta plagg. Det är det absolut perfekta vardagsplagget och tar ”less is more” till en ny och snyggare nivå. Bär den till jeans, klackar och ETT smycke. Möjligtvis en kavaj eller en hatt, och du är hemma. Så varför just denna svarta baströja utav alla svarta baströjor? Jo, för att den är åt oversixehållet och har små, knappt märkbara dragkedjor på armarna som gör den udda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hej kan du ge några råd på julklänningar (kanse dagens fråga ? )

    kajsa 2011-11-20 14:35:50
    Svara
  • Hej fanny! Tänkte fråga det här för att vara på den säkra sidan. Har du kommit på det där med ”luckorna/julkalender/adventskalender” själv? Om ja, skulle jag kunna få ”låna” idén lite nu till december då det går lite segt med min blogg för tillfället? Länkar till din blogg och berättar om idén. Skulle det vara okej? 🙂 kram

    lisa 2011-11-20 14:06:39 http://lisatornbloms.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!