AND BREATHE, JUST BREATHE


Godmorgon! Jag sitter här och tänker på att idag är det bara en vecka kvar till första advent, det har gått så himla snabbt! Jag ska dessutom spendera nästa helg i Falun och första advent där är bland det mysigaste jag vet med julskyltningen, mina underbara vänner och allt. Men lite snö hade nog inte skadat någon! Nu ska jag göra i ordning lite god frukost och njuta utav dagen. Jag är så himla glad att jag gjorde allt plugg igår så att jag är helt ledig idag!

I’m sitting and thinking absout that it is not so far away from Christmas now. The time just passes by! I’m very happy I did all my studying yesterday, now I’m totally free today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!