Pluggdag

20111119-142144.jpg

Hej! Jag sitter här nere på mitt lilla ”kontor” och pluggar, det är det jag sysselsatt mig med hela morgonen så därför har det inte blivit någon bloggning. Jag har tre inlämningar som jag måste göra klart idag och jag har kommit ungefär halvvägs så det känns skönt iallafall. Speciellt med tanke på att jag sparat det ”roligaste” till sist! Fast faktiskt så känns det inte så jobbigt och tråkigt. När det går riktigt bra med det jag gör och jag känner mig riktigt nöjd med det som jag gör nu så är det faktiskt riktigt kul. Det kommer jag aldrig att erkänna igen! Haha 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har du snö hos dig!!!!???

    emma 2011-11-19 20:12:40
    Svara
  • Kom ihåg när jag satt med samma bok i gymnasiet 😉 Affärsjuridik, alltså. Tyckte det var så kul!

    Frida- studentliv i Karlstad 2011-11-19 15:02:39 http://fridasfriday.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!