GAMLA ORD

Jag kom ur en vänskapsrelation riktigt förstörd och trasig en gång. Jag hade helt tappat bort mig själv, min personlighet och min vilja. Men när jag kom ur det och hittade tillbaka till vem jag var helt på egen hand så byggdes självkänslan, självförtroendet och tryggheten upp igen och då lovade jag mig själv att jag skulle vara rädd om mig själv. Hålla mig borta ifrån dåliga personer, situationer som kunde orsaka skada osv, och det håller jag fast vid. Man måste värdera sig själv högst, tänka på sig själv i första hand för man kan inte ta hand om någon annan när man själv behöver bli omhändertagen.

– Fanny 22-04-2009

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Känner igen mig lite i den situationen. Så bra skrivet!

  Marja 2011-11-18 23:26:02 http://missmb.devote.se
  Svara
 • Fint skrivet. Och så sant.

  Blodpuddingen 2011-11-18 21:42:30
  Svara
 • Hej Fanny! Jag skulle bli jätteglad om du skulle kunna svara på denna frågan, även om det kanske vore smartast av mig att ställa den vid frågestunden. Jag har följt din blogg i snart två år och har alltid beundrat din stilkänsla och hur du klär dig. Dock känner jag själv att jag mest drar runt i mina blåjeans och vita toppar i brist på självförtroendet att våga ta på sig något mer ”riskerande”. Har du något tips för hur man ska våga ta ut svängarna i klädsel? De flesta i min omgivning är väldigt trångsynta och accepterar bara att man bara har på sig vissa saker. Orginalitet i min småstad är obefintlig. Tack så mycket för en fantastisk blogg! Keep up the good work!
  Kram

  Matilda 2011-11-18 21:38:11 http://woundedsky.tumblr.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!